Pre-Gentse feesten meetup voor jonge Gentse Ondernemers

Ondernemen met Steve brengt jonge Gentse ondernemers samen in beperkte groep, tijdens ontspannende activiteiten, op ondernemende locaties met de focus op persoonlijke interactie en het doel om informele blijvende banden te smeden.

12596497_1709160795969025_1505046953_n

Vlak voor de Gentse feesten wordt ingezet en twee nieuwe Gentse foodconcepten samen hun deuren open zetten voor het brede publiek, biedt Ondernemen met Steve Gentse jonge ondernemers de exclusieve mogelijkheid om de gezonde gerechten van

CULT en O’YO te komen voorproeven in intieme groep

In de nieuwe CULT-CAFE pop-up locatie, hartje Gent.

Deze nieuwe foodbar wordt de place-to-be tijdens de Gentse feesten en zal ook daarna verder blijven lopen in hartje Gent.

Om het verhaal achter de locatie te leren kennen en direct in interactie te kunnen gaan met de conceptontwikkelaars/chefs krijgen jonge Gentse ondernemers de avant-première om er elkaar te treffen, net voor de echte stormloop start.

fermented food

CULT. staat voor gefermenteerde voeding en dranken.
O’YO staat garant voor Organic Yoghurt.

Bezielers achter beide concepten Wouter Vandegehuchte (Cult.), Phaedra Lybaert en Ellis De Meester (beiden O’YO) zijn jonge, gepassioneerde Gentse foodies, die het brede publiek duidelijk willen maken, dat gezond ook zeer lekker kan zijn!

cultenoyo

Genste foodies zijn alvast wild van het nieuwe concept!
Bewijze daarvan waren de eerste workshops van CULT., die direct volgeboekt zaten op amper 2 dagen tijd. Terwijl de diverse pop-up weekends van O’YO ook telkens heel wat publiek trokken de afgelopen maanden.

Fermenteren zit sterk in de lift en wordt wellicht dé nieuwe foodtrend. 

Voor Gentse ondernemers, die trendgevoelig en misschien zelfs trendsetters zijn, is het dus zeker een aanrader hierbij te zijn en te komen leren hoe je zoiets in de markt kan plaatsen.

Immers delen de oprichters van beide concepten graag hun verhaal met jou en de andere aanwezige ondernemers!

Gent is niet enkel hun thuisstad, maar ook de plek waar zoiets echt kan in de markt gezet worden en die ze zelf deze unieke première wensen te gunnen.

Wouter, Phaedra en Ellis laten je bovendien graag proeven van hun kunnen en bieden jullie hun nieuwe locatie aan als meetup place voor deze pre-Gentse feesten avond onder ondernemers.

Kortom eten, drinken, actief ontspannen en netwerken onder Gentse ondernemers!

Waar wacht je nog op? Schrijf je gauw in!!

button-inschrijven

*** Programma ***

18.00: Ontvangst door Wouter, Phaedra & Ellis
18.30: Demo
19.00: Healthy tapas en cocktail:

– Labneh dip (savoury)
– O’yo roll met savoury yoghurt & kimchi
– kombucha & kefir cocktail & soda (alcoholvrij)

19.30: Networking
21.00: Einde

***Date***
– Donderdag 14 juli – 18.30 –

***Place to be***
– Splinternieuwe pop-up locatie CULT-CAFE –
– Serpentstraat 28, 9000 Gent –

*****************************************
Cult. is de eerste Gentse Micro-Brewery, gespecialiseerd in gefermenteerde voeding, dranken en cocktails en opent de pop-up deuren tot eind december in de Serpentstraat 28.
Speciaal voor de Gentse feesten periode zal Cult samenwerken met O’YO – Organic Yoghurt in deze locatie om samen een gezond maar verrassend en uniek aanbod te brengen.
******************************************

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *