Maak kennis met Wouter Vandegehuchte: Gezondheidsconsulent, nutritionist en chef.

Ik leerde Wouter Vandegehuchte kennen via Eveline van Herreweghen naar aanleiding van de YOGA & ENTREPRENEURSHIP sessie, die we samen wensten op te zetten.

Immers ga ik voor iedere sessie van OmS op zoek naar een gezonde maaltijd, zodat de deelnemende ondernemers met een energiek gevoel buiten gaan.

Fun en gezondheid, in combinatie met informeel contact tussen ondernemers vormen de basis voor de sessies van Ondernemen met Steve.

Wouter was me ook eerder voorgesteld door Nisha Van Wanzeele van Mimique en gezien ook Eveline aangaf, dat Wouter de belichaming is van lekkere gezonde voeding, was ik snel overtuigd hem voor deze sessie te contacteren.

Vanuit Mexico gaf hij al snel zijn akkoord na een sms van Eveline en dus was er voor deze sessie een heel mooi team samengesteld. 3 Gentse jonge ondernemers met gezonde ambities! 

Ik ontmoette Wouter al vrij kort na zijn terugkomst uit Mexico in het Gentse LOKAAL. Waar me zijn passie voor een gebalanceerde voeding al snel duidelijk werd.

We hadden het over deze overtuiging en de manier waarop dit een meerwaarde kan zijn voor menig ondernemer en ook werknemer, in een tijd waarin work-life al vaak uit balans is. En over het project dat Wouter een jaar lang uitvoerde om elke dag een ander gezond sapje te maken.

Hetgeen me meteen deed watertanden naar het ontbijt dat hij zou gaan klaarmaken op 22/3.

Ik ervoer Wouter als een no-nonsense persoon, open voor samenwerking, spontaan, sociaal en correct.

12249964_10153376372239195_4453466568599195242_n

Hij zond me deze info over zichzelf:

Uit een horeca familie komende werd Wouter het ondernemen met de paplepel ingegeven.

Na 12 jaar management van een grote horecazaak werd hij met enkele gezondheidsproblemen geconfronteerd waardoor hij een radicale overstap maakte naar een gezonde levensstijl. Omdat het klassieke eetpatroon steeds meer degeneratief werkt op onze gezondheid schoolde hij zich om tot gezondheidsconsulent en focust zich nu op het benadrukken van een gezonde leef-werk omgeving met een gebalanceerd eetpatroon.

Als consulent en nutritionist geeft hij advies bij het behouden van een natuurlijke gezondheid door middel van voeding, supplementen en aanpassingen in levensstijl.

 

Samenvattend kan je Wouter in deze kenmerken omschrijven:

Professioneel: Nutritionist / Gezondheidsconsulent / Chef

Vrije tijd: Gezondheid / Persoonlijke ontwikkeling / Creëren

Persoonlijk vlak: Gepassioneerd / Rustig / Creatief

wouter workshops

Naast het ontbijt, dat Wouter ons bij Wijs voorschotelt op 22/3 organiseert hij zelf ook kookworkshops, waarbij hij mensen thuis uitnodigt om mee gezond en tegelijk lekker te komen koken.

Omdat niet iedereen zit te wachten fancy gerechtjes en het volgende Pascale Naessens boek.

Meer weten? Volg Wouter via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *