Gezondheid, onthaasting … trendwoorden? Neen, de missie van Eveline Van Herreweghen

Voor de 3de Ondernemen met Steve werd ik proactief aangesproken door Eveline Van Herreweghen en daar ben ik zeer blij om!

Ik leerde heel snel een gedreven jongedame kennen, die haar passie leeft en haar missie ook deelt met al wie het horen wil. Een zeer zelfbewuste persoonlijkheid, die met plezier andere mensen helpt zoeken naar zichzelf.

Eveline is een overtuigd uitdrager van yoga, meer specifiek Ashtanga yoga.

“Yoga is zweverig? Iets voor theelepelvrouwtjes en India-types? Als er een yogavorm is die korte metten maakt met de vooroordelen, is het Ashtanga Yoga. Want dynamischer kan het niet. De yogales maakt topfit, energiek en levenslustig.”

http://www.antwerpyoga.be/

Ook Eveline neemt graag de vooroordelen rond yoga weg en toont met plezier de linken met werken en ondernemen.

Eveline ging hiervoor in de leer bij de masters zelve en ontdekte dat yoga haar leven echt terug een stuk aangenamer maakte. Wat gepland was als een reis van enkele weken, nam al gauw enkele maanden in.

En ook in België blijft ze lessen volgen om topfit te blijven.

eveline 1

Dit schrijft Eveline over zichzelf:

In een crisismoment van burn-out, kwam yoga op mijn pad. Ondanks enig vooroordeel “yoga is te zweverig voor mij” stapte ik toch op de mat. Dat legendarische moment heeft een nieuwe wending gegeven aan mijn leven!

Ik was het druk-druk-druk type, veel onderweg voor werk, druk sociaal leven en dat in combinatie met snelle sporten. Door regelmatig yoga te beoefenen ontdekte ik meer dan de vertrouwde fysieke “work out-bliss.” Mijn nieuwsgierigheid groeide en de kracht van dat “ietsje meer” leidde me naar Azië. Daar kwam ik in contact met verschillende yogascholen en authentieke yoga- en meditatiemeesters. Deze leerrijke zelfhelende reis leerde me dat ‘ietsje meer’ omschrijven als “contact met mezelf.”

Dat is voor mij de kracht van yoga. Oneindig veel potentieel en groei beschikbaar in onszelf, het enige wat wij hoeven te doen is, contact maken. Dit is de boodschap die ik ik wil uitdragen.

 

Yoga Life Work Coach Eveline kenmerkt zich zowel privé als professioneel met volgende zaken:

  • Authentiek en ervaringsgericht
  • Gepassioneerd en gedreven
  • Down to earth en toegankelijk

 

Mijn missie:

  • Onder het motto “Kom uit je hoofd, in je lijf!” wil ik jullie uitnodigen om Yoga-contact-momenten in te plannen in de werkweek.
  • Door bewust contact te maken met de ademhaling krijgen we automatisch meer voeling met het lichaam, buikgevoel en ons hart.
  • Ik wil jullie begeleiden in die ‘contact’ momenten door yoga, op een niet-competitieve manier, met als doel jullie terug te brengen bij je innerlijke kracht en je ontspannen natuur. Sterker nog,  door jullie te leren schakelen tussen beide.

 In die yoga-contact-momenten hanteer ik een eigen stijl waarin ik op een toegankelijke, authentieke manier empowerment wil dynamiseren en individuen en bedrijven wil inspireren met mijn passie voor yoga.

Yoga is een beoefening, elke dag opnieuw, een groeiproces, op zoek naar verbinding en balans… Ik geloof dat ondernemen niet anders is…

Yoga en ondernemen delen ongetwijfeld dezelfde waarden. 

Om jezelf elke dag uit die comfortzone te bewegen en telkens opnieuw die creativiteit op te roepen hebben we die portie focus, moed en doorzettingsvermogen hard nodig.

Yoga als tool om die “ondernemers-“life”-kwaliteiten te belichamen.

FOCUS EMPOWERMENT & FLOW

Eveline 2

We kijken alvast uit om deze aanpak aan den lijve te ondervinden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *